dc.contributor.author | Özden, Özkan | |
dc.contributor.author | Doğruyol, Hande | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T21:02:09Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T21:02:09Z | |
dc.identifier.citation | Doğruyol H., Özden Ö., "Karadeniz Bölgesine Has Geleneksel Hamsi Yemeklerinin Tüketime Hazır Ürün Olarak Değerlendirilmesi", 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.291 | |
dc.identifier.other | av_d6ff4122-1b2e-4217-9f41-ef9bc0418a14 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/141869 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Karadeniz Bölgesine Has Geleneksel Hamsi Yemeklerinin Tüketime Hazır Ürün Olarak Değerlendirilmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 838251 | |