dc.contributor.author | ERYILMAZ PEHLİVAN, Fadime | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T21:02:03Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T21:02:03Z | |
dc.identifier.citation | ERYILMAZ PEHLİVAN F., "Turp ve Yabani Turpun Bazı Antioksidan Özellikleri ile Metal Şelatlama Kapasitelerinin İncelenmesi", III. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2016, ss.1 | |
dc.identifier.other | av_d6fc6063-2f5d-44bf-a300-37393b0b6cb5 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/141863 | |
dc.identifier.uri | http://tibbiaromatik2016.org/ | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Bitki ve Hayvan Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Turp ve Yabani Turpun Bazı Antioksidan Özellikleri ile Metal Şelatlama Kapasitelerinin İncelenmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Fen Fakültesi , Biyoloji | |
dc.contributor.firstauthorID | 690730 | |