Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorERYILMAZ PEHLİVAN, Fadime
dc.date.accessioned2021-03-05T21:02:03Z
dc.date.available2021-03-05T21:02:03Z
dc.identifier.citationERYILMAZ PEHLİVAN F., "Turp ve Yabani Turpun Bazı Antioksidan Özellikleri ile Metal Şelatlama Kapasitelerinin İncelenmesi", III. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2016, ss.1
dc.identifier.otherav_d6fc6063-2f5d-44bf-a300-37393b0b6cb5
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/141863
dc.identifier.urihttp://tibbiaromatik2016.org/
dc.language.isotur
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectBitki ve Hayvan Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleTurp ve Yabani Turpun Bazı Antioksidan Özellikleri ile Metal Şelatlama Kapasitelerinin İncelenmesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Fen Fakültesi , Biyoloji
dc.contributor.firstauthorID690730


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster