dc.contributor.author | ÜNER, Yasemin | |
dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.contributor.author | ERGÜN, Özer | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T20:18:57Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T20:18:57Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.identifier.citation | ÜNER Y., AKSU H., ERGÜN Ö., "Baharatın çeşitli mikroorganizmalar üzerine etkileri. (Effect on some microorganisms of spice)", İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.26, ss.1-10, 2000 | |
dc.identifier.issn | 0250-2836 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_d38e1394-0a5c-4051-b56e-bb9e10f5e40b | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/139659 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.title | Baharatın çeşitli mikroorganizmalar üzerine etkileri. (Effect on some microorganisms of spice) | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ | |
dc.contributor.department | Diğer Kurumlar , , | |
dc.identifier.volume | 26 | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 1 | |
dc.identifier.endpage | 10 | |
dc.contributor.firstauthorID | 612075 | |