dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T20:15:18Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T20:15:18Z | |
dc.identifier.citation | AKSU H., "Yemekhanelerde ve lokantalarda gıda hijyeninin önemi. (Importance of food hygiene in restaurants).", Yemekhanelerde ve Lokantalarda Gıda Sağlığı ve Temizliği, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ocak 2001, ss.49-51 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_d33c524b-ec79-4079-8e4f-8f91855ab415 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/139479 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Yemekhanelerde ve lokantalarda gıda hijyeninin önemi. (Importance of food hygiene in restaurants). | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 612224 | |