dc.contributor.author | BURÇAK, GÜLDEN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T20:12:03Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T20:12:03Z | |
dc.identifier.citation | BURÇAK G., "Radikal ve lipid peroksid düzeyini arttıran etkenler.", Biokimya Dergisi 1995; 4: 43-56., cilt.4, ss.43-56, 1995 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_d2f6e681-91fd-4b83-bb26-2197d7964efa | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/139320 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Biyoloji ve Biyokimya | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Ziraat | |
dc.subject | Zootekni ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Yemler ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Tek Midelilerin Beslenmesi | |
dc.title | Radikal ve lipid peroksid düzeyini arttıran etkenler. | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Biokimya Dergisi 1995; 4: 43-56. | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 4 | |
dc.identifier.startpage | 43 | |
dc.identifier.endpage | 56 | |
dc.contributor.firstauthorID | 278468 | |