Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBOSTAN, Kamil
dc.contributor.authorHARSA, Şebnem
dc.contributor.authorAYDIN, Ali
dc.contributor.authorSUDAĞIDAN, Mert
dc.contributor.authorOKUKLU, Burcu
dc.contributor.authorMURATOĞLU, KARLO
dc.date.accessioned2021-03-05T20:01:58Z
dc.date.available2021-03-05T20:01:58Z
dc.identifier.citationMURATOĞLU K., AYDIN A., BOSTAN K., SUDAĞIDAN M., OKUKLU B., HARSA Ş., "Gıda örneklerinden izole edilen Staphylococcus aureus izolatlarının antibiyotik duyarlılıklarının belirlenmesi", 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.298
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_d21b8999-2967-4c3c-ac6b-7d9b49c97b83
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/138829
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleGıda örneklerinden izole edilen Staphylococcus aureus izolatlarının antibiyotik duyarlılıklarının belirlenmesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID672966


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster