dc.contributor.author | TÜTEM, Esma | |
dc.contributor.author | APAK, Mustafa Reşat | |
dc.contributor.author | SÖZGEN BAŞKAN, Kevser | |
dc.contributor.author | Vural, Türkan | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T19:48:53Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T19:48:53Z | |
dc.identifier.citation | Vural T., TÜTEM E., SÖZGEN BAŞKAN K., APAK M. R. , "Bazı Üzüm Çeşitlerinin Kabuklarının Antioksidan Kapasiteleri ve Başlıca Bileşenleri Açısından Değerlendirilmesi", 6. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2012, ss.18 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_d0fdeb5f-b2d0-41e9-b81d-6bd7463066f1 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/138159 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Temel Bilimler (SCI) | |
dc.subject | Kimya | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.title | Bazı Üzüm Çeşitlerinin Kabuklarının Antioksidan Kapasiteleri ve Başlıca Bileşenleri Açısından Değerlendirilmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 301339 | |