Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorIsyk, E.
dc.contributor.authorAyvaz, O.
dc.contributor.authorColakoglu, B.
dc.contributor.authorBuyukozturk, S.
dc.contributor.authorIssever, H.
dc.contributor.authorOzseker, F.
dc.contributor.authorDal, M.
dc.contributor.authorGungor, G.
dc.contributor.authorGelincik, A.
dc.contributor.authorGul, H.
dc.contributor.authorAkkor, A.
dc.date.accessioned2021-03-02T22:20:36Z
dc.date.available2021-03-02T22:20:36Z
dc.identifier.citationGelincik A., Buyukozturk S., Isyk E., Issever H., Ozseker F., Colakoglu B., Ayvaz O., Gungor G., Akkor A., Gul H., et al., "The prevalence of food allergy and non-allergic food hypersensitivity in a Mediterranean population", 27th Congress of the European-Academy-of-Allergology-and-Clinical-Immunology, Barcelona, İspanya, 7 - 11 Haziran 2008, cilt.63, ss.585
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_0c1fc8c0-2be8-4601-978c-9c1f460d2086
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/13798
dc.language.isoeng
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.subjectTıp
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.subjectİmmünoloji
dc.subjectKlinik Tıp
dc.subjectALERJİ
dc.titleThe prevalence of food allergy and non-allergic food hypersensitivity in a Mediterranean population
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume63
dc.contributor.firstauthorID134445


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster