Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorUĞUR, MUAMMER HALİT
dc.contributor.authorÖZGEN ARUN, ÖZGE
dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.contributor.authorBostan, Kamil
dc.date.accessioned2021-03-05T19:32:19Z
dc.date.available2021-03-05T19:32:19Z
dc.identifier.citationBostan K., AKSU H., ÖZGEN ARUN Ö., UĞUR M. H. , "Soğutma ve dondurmanın etlerdeki C.jejuni'nin canlılığı üzerine etkisi", Et ve Et Ürünleri sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 1996, ss.90-96
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_cfc8e571-aed8-4cf0-8fd3-347a8668bff1
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/137375
dc.language.isotur
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleSoğutma ve dondurmanın etlerdeki C.jejuni'nin canlılığı üzerine etkisi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Aydın Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID665561


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster