dc.contributor.author | DENİZ, Tomris | |
dc.contributor.author | GÖKTÜRK, Didem | |
dc.contributor.author | Çiftçi, Mehmet | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T19:30:32Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T19:30:32Z | |
dc.identifier.citation | Çiftçi M., DENİZ T., GÖKTÜRK D., "İSTANBUL İLİ KÜÇÜK ÖLÇEKLİ BALIKÇILIK ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA", 20. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.79 | |
dc.identifier.other | av_cf9c9e05-f092-4da7-8b7e-12072fc83ee8 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/137277 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | İSTANBUL İLİ KÜÇÜK ÖLÇEKLİ BALIKÇILIK ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 587414 | |