Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKAYA, Fazıl
dc.contributor.authorÖZ, Merve
dc.contributor.authorÇİFÇİ, İbrahim
dc.date.accessioned2021-03-05T19:26:46Z
dc.date.available2021-03-05T19:26:46Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationÖZ M., KAYA F., ÇİFÇİ İ., "Evaluating the Organizational Culture Types of the 5-Star Hotel’s in Istanbul in terms of the Cameron & Quinn Competing Values Model", JOURNAL OF YASAR UNİVERSİTY, cilt.10, ss.6675-6683, 2015
dc.identifier.issn1305-970X
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_cf564de2-4e2a-445a-b237-4c0f947d1d48
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/137103
dc.identifier.urihttp://dergipark.ulakbim.gov.tr/jyasar/article/view/5000113439/5000135952
dc.language.isoeng
dc.subjectSosyal Bilimler (SOC)
dc.subjectSosyal Bilimler Genel
dc.subjectSosyal ve Beşeri Bilimler
dc.titleEvaluating the Organizational Culture Types of the 5-Star Hotel’s in Istanbul in terms of the Cameron & Quinn Competing Values Model
dc.typeMakale
dc.relation.journalJOURNAL OF YASAR UNİVERSİTY
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , İktisat Fakültesi , Turizm İşletmeciliği
dc.identifier.volume10
dc.identifier.issue40
dc.identifier.startpage6675
dc.identifier.endpage6683
dc.contributor.firstauthorID451258


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster