Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorYALÇINTAN, HÜLYA
dc.contributor.authorEKİZ, BÜLENT
dc.contributor.authorYILMAZ, ALPER
dc.contributor.authorÖZCAN, MUSTAFA
dc.contributor.authorKOÇAK, ÖMÜR
dc.date.accessioned2021-03-05T19:17:07Z
dc.date.available2021-03-05T19:17:07Z
dc.identifier.citationKOÇAK Ö., EKİZ B., YALÇINTAN H., YILMAZ A., ÖZCAN M., "MEAT QUALITY CHARACTERISTICS OF LAMBS REARED UNDER EXTENSIVE, INTENSIVE AND ORGANIC PRODUCTION SYSTEMS", Days of Veterinary Medicine 2013, Makedonya, ss.113
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_ce8fee5f-d355-4ef1-af58-80fc6a2c0317
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/136640
dc.language.isoeng
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectBitki ve Hayvan Bilimleri
dc.titleMEAT QUALITY CHARACTERISTICS OF LAMBS REARED UNDER EXTENSIVE, INTENSIVE AND ORGANIC PRODUCTION SYSTEMS
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Siyasi Tarih Ana Bilim Dalı ,
dc.contributor.firstauthorID657670


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster