Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorMOL, SÜHENDAN
dc.contributor.authorÖZDEN, ÖZKAN
dc.contributor.authorOYMAK, Ahmet S.
dc.date.accessioned2021-03-05T19:11:08Z
dc.date.available2021-03-05T19:11:08Z
dc.identifier.citationMOL S., ÖZDEN Ö., OYMAK A. S. , "Determination of Amino Acid Composition in Commercialy Important Freshwater Fish Species from Atatürk Dam Lake, Turkey", 6th Central European Congress of Food, Sırbistan Ve Karadağ, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.213
dc.identifier.otherav_ce0dde19-a8c7-4b88-b2cd-9db5b9e27070
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/136329
dc.language.isoeng
dc.titleDetermination of Amino Acid Composition in Commercialy Important Freshwater Fish Species from Atatürk Dam Lake, Turkey
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentHarran Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID684366


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster