dc.contributor.author | Yalçınkaya, Pınar | |
dc.contributor.author | Karakaş, E. | |
dc.contributor.author | Atay, Lütfi | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T18:51:43Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T18:51:43Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Yalçınkaya P., Atay L., Karakaş E., "Akıllı Turizm Uygulamaları", Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, cilt.2, ss.34-52, 2018 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_cc72855a-6685-4a60-85c3-ce466bab801f | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/135341 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | İşletme | |
dc.subject | Turizm ve Otel İşletmeciliği | |
dc.subject | YÖNETİM | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | İŞ | |
dc.subject | Ekonomi ve İş | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.title | Akıllı Turizm Uygulamaları | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research | |
dc.contributor.department | Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi , Turizm Fakültesi , Turizm İşletmeciliği | |
dc.identifier.volume | 2 | |
dc.identifier.issue | 2 | |
dc.identifier.startpage | 34 | |
dc.identifier.endpage | 52 | |
dc.contributor.firstauthorID | 2211386 | |