dc.contributor.author | Varlık, Candan | |
dc.contributor.author | AKSU, Filiz | |
dc.contributor.author | Uran, Harun | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T18:34:24Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T18:34:24Z | |
dc.identifier.citation | AKSU F., Uran H., Varlık C., "Geleneksel Bir Su Ürünü: Palamut Lakerdası, Dünya Gıda Dergisi", Dünya Gıda Dergisi, cilt.8, ss.26-28, 2013 | |
dc.identifier.other | av_cafe6e34-bab1-4222-95c5-72ea44e94492 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/134487 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Geleneksel Bir Su Ürünü: Palamut Lakerdası, Dünya Gıda Dergisi | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Dünya Gıda Dergisi | |
dc.contributor.department | İstanbul Aydın Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 8 | |
dc.identifier.startpage | 26 | |
dc.identifier.endpage | 28 | |
dc.contributor.firstauthorID | 453808 | |