dc.contributor.author | ERDAMAR, S | |
dc.contributor.author | ZEYBEK, Şakir Ümit | |
dc.contributor.author | KÜÇÜK, Mutlu | |
dc.contributor.author | ÇEVİK, Aydın | |
dc.contributor.author | GARİPAĞAOĞLU, M | |
dc.date.accessioned | 2021-03-02T22:14:19Z | |
dc.date.available | 2021-03-02T22:14:19Z | |
dc.date.issued | 1997 | |
dc.identifier.citation | GARİPAĞAOĞLU M., KÜÇÜK M., ERDAMAR S., ZEYBEK Ş. Ü. , ÇEVİK A., "Değişik Sürelerle Kızartılmış Yağların Ratlardaki Lipid Profilleri ve Toksik Etkileri Üzerine Bir Araştırma", Beslenme ve Diyet Dergisi / J Nutr and Diet, cilt.26, sa.2, ss.5-12, 1997 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_0b8650b2-c7c1-46eb-abc1-f5d0849a33e5 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/13427 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | ÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Doğa Bilimleri Genel | |
dc.subject | Temel Bilimler (SCI) | |
dc.title | Değişik Sürelerle Kızartılmış Yağların Ratlardaki Lipid Profilleri ve Toksik Etkileri Üzerine Bir Araştırma | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Beslenme ve Diyet Dergisi / J Nutr and Diet | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 26 | |
dc.identifier.issue | 2 | |
dc.identifier.startpage | 5 | |
dc.identifier.endpage | 12 | |
dc.contributor.firstauthorID | 449992 | |