Show simple item record

dc.contributor.authorERDAMAR, S
dc.contributor.authorZEYBEK, Şakir Ümit
dc.contributor.authorKÜÇÜK, Mutlu
dc.contributor.authorÇEVİK, Aydın
dc.contributor.authorGARİPAĞAOĞLU, M
dc.date.accessioned2021-03-02T22:14:19Z
dc.date.available2021-03-02T22:14:19Z
dc.date.issued1997
dc.identifier.citationGARİPAĞAOĞLU M., KÜÇÜK M., ERDAMAR S., ZEYBEK Ş. Ü. , ÇEVİK A., "Değişik Sürelerle Kızartılmış Yağların Ratlardaki Lipid Profilleri ve Toksik Etkileri Üzerine Bir Araştırma", Beslenme ve Diyet Dergisi / J Nutr and Diet, cilt.26, sa.2, ss.5-12, 1997
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_0b8650b2-c7c1-46eb-abc1-f5d0849a33e5
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/13427
dc.language.isotur
dc.subjectÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectDoğa Bilimleri Genel
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.titleDeğişik Sürelerle Kızartılmış Yağların Ratlardaki Lipid Profilleri ve Toksik Etkileri Üzerine Bir Araştırma
dc.typeMakale
dc.relation.journalBeslenme ve Diyet Dergisi / J Nutr and Diet
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume26
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage5
dc.identifier.endpage12
dc.contributor.firstauthorID449992


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record