Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖzsoy-Saçan, Özlem
dc.contributor.authorYanardağ, Refiye
dc.contributor.authorOZDIL, SADAKAT
dc.contributor.authorBOLKENT, ŞEHNAZ
dc.date.accessioned2021-03-05T17:53:57Z
dc.date.available2021-03-05T17:53:57Z
dc.identifier.citationBOLKENT Ş., Özsoy-Saçan Ö., Yanardağ R., OZDIL S., "Sıçanlarda Etanol ile Oluşturulan Karaciğer ve İnce Bağırsak Hasarında Vitamin C, Vitamin E ve Selenyum’un Koruyucu Rolü", Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi, Afyon, Türkiye, 1 - 04 Mart 2003, ss.70
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_c7c36cb0-0737-4b5e-b079-ab15fc2d9a52
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/132400
dc.language.isotur
dc.titleSıçanlarda Etanol ile Oluşturulan Karaciğer ve İnce Bağırsak Hasarında Vitamin C, Vitamin E ve Selenyum’un Koruyucu Rolü
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID343834


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster