dc.contributor.author | Özsoy-Saçan, Özlem | |
dc.contributor.author | Yanardağ, Refiye | |
dc.contributor.author | OZDIL, SADAKAT | |
dc.contributor.author | BOLKENT, ŞEHNAZ | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T17:53:57Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T17:53:57Z | |
dc.identifier.citation | BOLKENT Ş., Özsoy-Saçan Ö., Yanardağ R., OZDIL S., "Sıçanlarda Etanol ile Oluşturulan Karaciğer ve İnce Bağırsak Hasarında Vitamin C, Vitamin E ve Selenyum’un Koruyucu Rolü", Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği III. Ulusal Kongresi, Afyon, Türkiye, 1 - 04 Mart 2003, ss.70 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_c7c36cb0-0737-4b5e-b079-ab15fc2d9a52 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/132400 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Sıçanlarda Etanol ile Oluşturulan Karaciğer ve İnce Bağırsak Hasarında Vitamin C, Vitamin E ve Selenyum’un Koruyucu Rolü | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 343834 | |