dc.contributor.author | CEYLAN, Zafer | |
dc.contributor.author | DOĞRUYOL, Hande | |
dc.contributor.author | ŞENGÖR, Gülgün Fatma | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T17:20:21Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T17:20:21Z | |
dc.identifier.citation | ŞENGÖR G. F. , DOĞRUYOL H., CEYLAN Z., "Soğutulmuş Balığı’nın Kalitesi ve Raf Ömrü Süresinin Uzatılmasında Sıcaklık-Zaman Göstergeli Etiket ve Antibakteriyel Kağıt Kullanımının Önemi", Diğer, ss.0-7, 2012 | |
dc.identifier.other | av_c508f37b-0ac4-4102-b137-34d91df97bf8 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/130677 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Soğutulmuş Balığı’nın Kalitesi ve Raf Ömrü Süresinin Uzatılmasında Sıcaklık-Zaman Göstergeli Etiket ve Antibakteriyel Kağıt Kullanımının Önemi | |
dc.type | Diğer Yayınlar | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 451128 | |