Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorCEYLAN, Zafer
dc.contributor.authorDOĞRUYOL, Hande
dc.contributor.authorŞENGÖR, Gülgün Fatma
dc.date.accessioned2021-03-05T17:20:21Z
dc.date.available2021-03-05T17:20:21Z
dc.identifier.citationŞENGÖR G. F. , DOĞRUYOL H., CEYLAN Z., "Soğutulmuş Balığı’nın Kalitesi ve Raf Ömrü Süresinin Uzatılmasında Sıcaklık-Zaman Göstergeli Etiket ve Antibakteriyel Kağıt Kullanımının Önemi", Diğer, ss.0-7, 2012
dc.identifier.otherav_c508f37b-0ac4-4102-b137-34d91df97bf8
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/130677
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleSoğutulmuş Balığı’nın Kalitesi ve Raf Ömrü Süresinin Uzatılmasında Sıcaklık-Zaman Göstergeli Etiket ve Antibakteriyel Kağıt Kullanımının Önemi
dc.typeDiğer Yayınlar
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.contributor.firstauthorID451128


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster