Show simple item record

dc.contributor.authorCEYLAN, Zafer
dc.contributor.authorDOĞRUYOL, Hande
dc.contributor.authorŞENGÖR, Gülgün Fatma
dc.date.accessioned2021-03-05T17:20:21Z
dc.date.available2021-03-05T17:20:21Z
dc.identifier.citationŞENGÖR G. F. , DOĞRUYOL H., CEYLAN Z., "Soğutulmuş Balığı’nın Kalitesi ve Raf Ömrü Süresinin Uzatılmasında Sıcaklık-Zaman Göstergeli Etiket ve Antibakteriyel Kağıt Kullanımının Önemi", Diğer, ss.0-7, 2012
dc.identifier.otherav_c508f37b-0ac4-4102-b137-34d91df97bf8
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/130677
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleSoğutulmuş Balığı’nın Kalitesi ve Raf Ömrü Süresinin Uzatılmasında Sıcaklık-Zaman Göstergeli Etiket ve Antibakteriyel Kağıt Kullanımının Önemi
dc.typeDiğer Yayınlar
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.contributor.firstauthorID451128


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record