dc.contributor.author | MOL TOKAY, SÜHENDAN | |
dc.contributor.author | CEYLAN, ZAFER | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T16:59:37Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T16:59:37Z | |
dc.identifier.citation | MOL TOKAY S., CEYLAN Z., "Su Ürünleri ve Işınlama Teknolojisi", Dünya Gıda Dergisi, no.10, ss.79-87, 2011 | |
dc.identifier.other | av_c3563d8b-874b-4662-ac58-f41bb83c1da8 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/129617 | |
dc.identifier.uri | http://www.dunyagida.com.tr/haber.php?nid=2722 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Su Ürünleri ve Işınlama Teknolojisi | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Dünya Gıda Dergisi | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.identifier.startpage | 79 | |
dc.identifier.endpage | 87 | |
dc.contributor.firstauthorID | 634729 | |