dc.contributor.author | Belen, E | |
dc.contributor.author | AKSU, FİLİZ | |
dc.contributor.author | Kuş, M | |
dc.contributor.author | YIKMIŞ, Seydi | |
dc.date.accessioned | 2021-03-02T22:05:21Z | |
dc.date.available | 2021-03-02T22:05:21Z | |
dc.identifier.citation | YIKMIŞ S., Belen E., AKSU F., Kuş M., "Gastronomi Turizminde Hijyen Risklerinin Değerlendirilmesi", Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, Türkiye, 10 - 12 Aralık 2015, ss.58 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_0a9f6edb-27f0-4f53-8692-3317efc8f52c | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/12872 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Gastronomi Turizminde Hijyen Risklerinin Değerlendirilmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Gelişim Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 453357 | |