Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBelen, E
dc.contributor.authorAKSU, FİLİZ
dc.contributor.authorKuş, M
dc.contributor.authorYIKMIŞ, Seydi
dc.date.accessioned2021-03-02T22:05:21Z
dc.date.available2021-03-02T22:05:21Z
dc.identifier.citationYIKMIŞ S., Belen E., AKSU F., Kuş M., "Gastronomi Turizminde Hijyen Risklerinin Değerlendirilmesi", Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, Türkiye, 10 - 12 Aralık 2015, ss.58
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_0a9f6edb-27f0-4f53-8692-3317efc8f52c
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/12872
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleGastronomi Turizminde Hijyen Risklerinin Değerlendirilmesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Gelişim Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID453357


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster