Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorSEZGİN, Funda Hatice
dc.contributor.authorBAYRAKAL, Gülay Merve
dc.contributor.authorDÜMEN, Emek
dc.contributor.authorAKKAYA, Hayrettin
dc.date.accessioned2021-03-05T16:35:52Z
dc.date.available2021-03-05T16:35:52Z
dc.identifier.citationDÜMEN E., AKKAYA H., BAYRAKAL G. M. , SEZGİN F. H. , "Üreticilerin İşbirliği İmkanlarının Sağlıklı ve Kaliteli Bal Üretimine Yönelik Geliştirilmesi", 5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 05 Kasım 2016, ss.405
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_c16a275e-d28e-47cc-824e-b0069603f471
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/128363
dc.language.isoeng
dc.subjectÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectDoğa Bilimleri Genel
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.titleÜreticilerin İşbirliği İmkanlarının Sağlıklı ve Kaliteli Bal Üretimine Yönelik Geliştirilmesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID350124


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster