dc.contributor.author | SEZGİN, Funda Hatice | |
dc.contributor.author | BAYRAKAL, Gülay Merve | |
dc.contributor.author | DÜMEN, Emek | |
dc.contributor.author | AKKAYA, Hayrettin | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T16:35:52Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T16:35:52Z | |
dc.identifier.citation | DÜMEN E., AKKAYA H., BAYRAKAL G. M. , SEZGİN F. H. , "Üreticilerin İşbirliği İmkanlarının Sağlıklı ve Kaliteli Bal Üretimine Yönelik Geliştirilmesi", 5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 05 Kasım 2016, ss.405 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_c16a275e-d28e-47cc-824e-b0069603f471 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/128363 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | ÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Doğa Bilimleri Genel | |
dc.subject | Temel Bilimler (SCI) | |
dc.title | Üreticilerin İşbirliği İmkanlarının Sağlıklı ve Kaliteli Bal Üretimine Yönelik Geliştirilmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 350124 | |