dc.contributor.author | DOĞRUYOL, Hande | |
dc.contributor.author | ULUSOY, Şafak | |
dc.contributor.author | ÜÇOK ALAKAVUK, Didem | |
dc.contributor.author | TOSUN, Şehnaz Yasemin | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T16:27:19Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T16:27:19Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | ULUSOY Ş., DOĞRUYOL H., ÜÇOK ALAKAVUK D., TOSUN Ş. Y. , "MONOSODYUM GLUTAMATIN BALIK ÇORBASI VE BALIK
KÖFTESİNİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ", Gıda, cilt.42, ss.339-347, 2017 | |
dc.identifier.issn | 0323-4320 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_c0b8e535-c111-4128-8d9a-dd8453274d51 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/127920 | |
dc.identifier.uri | http://dergipark.gov.tr/download/article-file/286310 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | MONOSODYUM GLUTAMATIN BALIK ÇORBASI VE BALIK
KÖFTESİNİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Gıda | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.identifier.volume | 42 | |
dc.identifier.issue | 4 | |
dc.identifier.startpage | 339 | |
dc.identifier.endpage | 347 | |
dc.contributor.firstauthorID | 612812 | |