Show simple item record

dc.contributor.authorDOĞRUYOL, Hande
dc.contributor.authorULUSOY, Şafak
dc.contributor.authorÜÇOK ALAKAVUK, Didem
dc.contributor.authorTOSUN, Şehnaz Yasemin
dc.date.accessioned2021-03-05T16:27:19Z
dc.date.available2021-03-05T16:27:19Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationULUSOY Ş., DOĞRUYOL H., ÜÇOK ALAKAVUK D., TOSUN Ş. Y. , "MONOSODYUM GLUTAMATIN BALIK ÇORBASI VE BALIK KÖFTESİNİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ", Gıda, cilt.42, ss.339-347, 2017
dc.identifier.issn0323-4320
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_c0b8e535-c111-4128-8d9a-dd8453274d51
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/127920
dc.identifier.urihttp://dergipark.gov.tr/download/article-file/286310
dc.language.isotur
dc.titleMONOSODYUM GLUTAMATIN BALIK ÇORBASI VE BALIK KÖFTESİNİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
dc.typeMakale
dc.relation.journalGıda
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.identifier.volume42
dc.identifier.issue4
dc.identifier.startpage339
dc.identifier.endpage347
dc.contributor.firstauthorID612812


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record