dc.contributor.author | TOKER, GÜLÇİN | |
dc.contributor.author | GÜL, Nurdan | |
dc.contributor.author | ALPTEKİN, NİLGÜN | |
dc.contributor.author | ÖZDEN, TÜLİN | |
dc.contributor.author | ALAGÖL, Mahmut Faruk | |
dc.contributor.author | ORAL ÇELİKKOL, RANA | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T16:26:15Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T16:26:15Z | |
dc.identifier.citation | ORAL ÇELİKKOL R., GÜL N., ALPTEKİN N., TOKER G., ÖZDEN T., ALAGÖL M. F. , "Tu¨rkiye’de Tu¨ketilen Balıklar ve Deniz Üru¨nlerinde iyod Miktarı Tayini", 30. Tu¨rkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Ekim 2007, ss.69 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_c09d4dde-6239-4123-923d-71ca94ab4ddb | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/127860 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
dc.subject | Tıp | |
dc.subject | Klinik Tıp (MED) | |
dc.title | Tu¨rkiye’de Tu¨ketilen Balıklar ve Deniz Üru¨nlerinde iyod Miktarı Tayini | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 400272 | |