Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorMOL TOKAY, Sühendan
dc.contributor.authorULUSOY, Şafak
dc.date.accessioned2021-03-05T16:17:17Z
dc.date.available2021-03-05T16:17:17Z
dc.identifier.citationULUSOY Ş., MOL TOKAY S., "Mercury Levels in Atlantic Mackerel from Local Fish Markets in Istanbul, Turkey", INTERNATIONAL MARINE & FRESHWATER SCIENCES SYMPOSIUM, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2018, ss.47
dc.identifier.otherav_bfe66dcf-bc40-4b27-bf4e-024cedfd975a
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/127389
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleMercury Levels in Atlantic Mackerel from Local Fish Markets in Istanbul, Turkey
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.contributor.firstauthorID651738


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster