dc.contributor.author | MOL TOKAY, Sühendan | |
dc.contributor.author | ULUSOY, Şafak | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T16:17:17Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T16:17:17Z | |
dc.identifier.citation | ULUSOY Ş., MOL TOKAY S., "Mercury Levels in Atlantic Mackerel from Local Fish Markets in Istanbul, Turkey", INTERNATIONAL MARINE & FRESHWATER SCIENCES SYMPOSIUM, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2018, ss.47 | |
dc.identifier.other | av_bfe66dcf-bc40-4b27-bf4e-024cedfd975a | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/127389 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Mercury Levels in Atlantic Mackerel from Local Fish Markets in Istanbul, Turkey | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 651738 | |