dc.contributor.author | DEMİRÇİFTÇİ, Tevfik | |
dc.contributor.author | AKOVA, Orhan | |
dc.contributor.author | MAMADİ, Ziya | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T16:02:38Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T16:02:38Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | DEMİRÇİFTÇİ T., AKOVA O., MAMADİ Z., "İstanbul’daki 1. Sınıf Restoranlarda Gelir Yönetimi Uygulamaları", JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES, cilt.4, ss.20-38, 2016 | |
dc.identifier.issn | 2147-8775 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_bec12541-efd1-47fb-9929-6eeb2aa39fb8 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/126675 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Sosyal Bilimler Genel | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.title | İstanbul’daki 1. Sınıf Restoranlarda Gelir Yönetimi Uygulamaları | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES | |
dc.contributor.department | Özyeğin Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 4 | |
dc.identifier.issue | 4 | |
dc.identifier.startpage | 20 | |
dc.identifier.endpage | 38 | |
dc.contributor.firstauthorID | 633260 | |