dc.contributor.author | HAmpikyan, Hamparsun | |
dc.contributor.author | KAHRAMAN, TOLGA | |
dc.contributor.author | AYDIN, ALI | |
dc.contributor.author | MURATOĞLU, KARLO | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T15:46:34Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T15:46:34Z | |
dc.identifier.citation | AYDIN A., HAmpikyan H., KAHRAMAN T., MURATOĞLU K., "Sığır karkaslarından Salmonella typhimurium varlığının kültürel, immunomanyetik separasyon ve Enzyme Linked Fluorescent Assay teknikleri kullanılarak tespiti", II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2006, ss.787-788 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_bd760b4a-1225-4786-b976-bf151d14523b | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/125895 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Sığır karkaslarından Salmonella typhimurium varlığının kültürel, immunomanyetik separasyon ve Enzyme Linked Fluorescent Assay teknikleri kullanılarak tespiti | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 688784 | |