dc.contributor.author | GEDİK, Sezgi | |
dc.contributor.author | ÖZDEMİR GÜZEL, Serap | |
dc.contributor.author | İSTANBULLU DİNÇER, Fatma Füsun | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T15:37:23Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T15:37:23Z | |
dc.identifier.citation | İSTANBULLU DİNÇER F. F. , GEDİK S., ÖZDEMİR GÜZEL S., "GASTRONOMİDE YENİ YAKLAŞIM: ÜÇÜNCÜ DALGA KAHVE", IV. DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU "GASTRONOMİ TURİZMİ", Hatay, Türkiye, 17 Nisan 2015, ss.1 | |
dc.identifier.other | av_bcaf0a53-2f0e-4f34-a9e9-a5328e15b53f | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/125416 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | Sosyal Bilimler Genel | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.title | GASTRONOMİDE YENİ YAKLAŞIM: ÜÇÜNCÜ DALGA KAHVE | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , İktisat Fakültesi , Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 431038 | |