Show simple item record

dc.contributor.authorGEDİK, Sezgi
dc.contributor.authorÖZDEMİR GÜZEL, Serap
dc.contributor.authorİSTANBULLU DİNÇER, Fatma Füsun
dc.date.accessioned2021-03-05T15:37:23Z
dc.date.available2021-03-05T15:37:23Z
dc.identifier.citationİSTANBULLU DİNÇER F. F. , GEDİK S., ÖZDEMİR GÜZEL S., "GASTRONOMİDE YENİ YAKLAŞIM: ÜÇÜNCÜ DALGA KAHVE", IV. DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU "GASTRONOMİ TURİZMİ", Hatay, Türkiye, 17 Nisan 2015, ss.1
dc.identifier.otherav_bcaf0a53-2f0e-4f34-a9e9-a5328e15b53f
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/125416
dc.language.isotur
dc.subjectSosyal ve Beşeri Bilimler
dc.subjectSosyal Bilimler Genel
dc.subjectSosyal Bilimler (SOC)
dc.titleGASTRONOMİDE YENİ YAKLAŞIM: ÜÇÜNCÜ DALGA KAHVE
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , İktisat Fakültesi , Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
dc.contributor.firstauthorID431038


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record