dc.contributor.author | AKKAYA, HAYRETTIN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T15:25:20Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T15:25:20Z | |
dc.identifier.citation | AKKAYA H., "Bacillus thuringiensis var. kurstaki’nin (Bio- T Plus) bal arısı (Apis mellifera anatoliaca) bireylerine yan etkilerinin saha şartlarında araştırılması", 4. ULUSLARARASI KATILIMLI MARMARA ARICILIK KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 2 - 04 Aralık 2010, ss.29-31 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_bbce4115-feb2-48be-9696-762d68750325 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/124851 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Bitki ve Hayvan Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Bacillus thuringiensis var. kurstaki’nin (Bio- T Plus) bal arısı (Apis mellifera anatoliaca) bireylerine yan etkilerinin saha şartlarında araştırılması | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 349931 | |