dc.contributor.author | Konuk, Yeşim | |
dc.contributor.author | HACIFAZLIOĞLU, Hasan | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T15:10:05Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T15:10:05Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | HACIFAZLIOĞLU H., Konuk Y., "Ham Manyezit Kekinin Farklı Fırınlarda Kurutulması ve Fırın Performanslarının Etüdü", MT Bilimsel Yer Altı Kaynakları Dergisi, no.14, ss.45-56, 2018 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_ba96b8d4-2e86-4d33-9b86-d344a277bf81 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/124097 | |
dc.identifier.uri | http://dergipark.gov.tr/download/article-file/540364 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Mühendislik ve Teknoloji | |
dc.subject | Mühendislik, Bilişim ve Teknoloji (ENG) | |
dc.subject | Mühendislik | |
dc.title | Ham Manyezit Kekinin Farklı Fırınlarda Kurutulması ve Fırın Performanslarının Etüdü | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | MT Bilimsel Yer Altı Kaynakları Dergisi | |
dc.contributor.department | Diğer Kurumlar , , | |
dc.identifier.issue | 7 | |
dc.identifier.startpage | 45 | |
dc.identifier.endpage | 56 | |
dc.contributor.firstauthorID | 646074 | |