Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖZGEN ARUN, Özge
dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.contributor.authorÇOLAK, Hilal
dc.date.accessioned2021-03-05T14:31:11Z
dc.date.available2021-03-05T14:31:11Z
dc.date.issued1999
dc.identifier.citationAKSU H., ÖZGEN ARUN Ö., ÇOLAK H., "Yoğurdun inkübasyonu ve soğuk muhafaza koşullarının Escherichia coli O157:H7 canlılığı üzerine etkisi. (Effect on survival of Escherichia coli O157:H7 of the incubation and cold storage in yoghurt)", Pendik veteriner Mikrobiyoloji Dergisi, cilt.30, ss.71-75, 1999
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_b786b382-5620-4c85-90fe-998c4ee35fa6
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/122134
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.titleYoğurdun inkübasyonu ve soğuk muhafaza koşullarının Escherichia coli O157:H7 canlılığı üzerine etkisi. (Effect on survival of Escherichia coli O157:H7 of the incubation and cold storage in yoghurt)
dc.typeMakale
dc.relation.journalPendik veteriner Mikrobiyoloji Dergisi
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume30
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage71
dc.identifier.endpage75
dc.contributor.firstauthorID612059


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster