dc.contributor.author | ÖZGEN ARUN, Özge | |
dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.contributor.author | ÇOLAK, Hilal | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T14:31:11Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T14:31:11Z | |
dc.date.issued | 1999 | |
dc.identifier.citation | AKSU H., ÖZGEN ARUN Ö., ÇOLAK H., "Yoğurdun inkübasyonu ve soğuk muhafaza koşullarının Escherichia coli O157:H7 canlılığı üzerine etkisi. (Effect on survival of Escherichia coli O157:H7 of the incubation and cold storage in yoghurt)", Pendik veteriner Mikrobiyoloji Dergisi, cilt.30, ss.71-75, 1999 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_b786b382-5620-4c85-90fe-998c4ee35fa6 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/122134 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.title | Yoğurdun inkübasyonu ve soğuk muhafaza koşullarının Escherichia coli O157:H7 canlılığı üzerine etkisi. (Effect on survival of Escherichia coli O157:H7 of the incubation and cold storage in yoghurt) | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Pendik veteriner Mikrobiyoloji Dergisi | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 30 | |
dc.identifier.issue | 2 | |
dc.identifier.startpage | 71 | |
dc.identifier.endpage | 75 | |
dc.contributor.firstauthorID | 612059 | |