dc.contributor.author | YIKMIŞ, Seydi | |
dc.contributor.author | AKSU, Harun | |
dc.contributor.author | SAĞLAM, K. | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T14:28:34Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T14:28:34Z | |
dc.identifier.citation | YIKMIŞ S., SAĞLAM K., AKSU H., "Sağlıklı beslenmede slow food akımı", 3.Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, İstanbul, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, ss.114-115 | |
dc.identifier.other | av_b7540d21-53fb-49f9-b117-831b9b88b5c8 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/122014 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Sağlıklı beslenmede slow food akımı | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Diğer Kurumlar , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 612483 | |