Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKaptan, Zulal
dc.contributor.authorUzum, Gulay
dc.contributor.authorBatu, Sule
dc.date.accessioned2021-03-05T14:19:18Z
dc.date.available2021-03-05T14:19:18Z
dc.identifier.citationKaptan Z., Batu S., Uzum G., "Effects of Low Calorie Diet Started In Adolescence and Continued Through Adulthood on Learning-Memory; Serum Levels of Oxidant and Antioxidant Markers", ACTA PHYSIOLOGICA, cilt.215, ss.67, 2015
dc.identifier.issn1748-1708
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_b68a9b84-3087-46a4-a810-b7d5824364f9
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/121510
dc.language.isoeng
dc.subjectTemel Tıp Bilimleri
dc.subjectBiyokimya
dc.subjectFizyoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectTıp
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.subjectBiyoloji ve Biyokimya
dc.subjectFİZYOLOJİ
dc.titleEffects of Low Calorie Diet Started In Adolescence and Continued Through Adulthood on Learning-Memory; Serum Levels of Oxidant and Antioxidant Markers
dc.typeMakale
dc.relation.journalACTA PHYSIOLOGICA
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume215
dc.identifier.startpage67
dc.identifier.endpage67
dc.contributor.firstauthorID223960


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster