Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAkgün-Dar, K.
dc.contributor.authorTASKİN, ELIF İLKAY
dc.contributor.authorAydin, S
dc.contributor.authorCaner, M,
dc.contributor.authorBelce, A
dc.contributor.authorAltug, T
dc.date.accessioned2021-03-05T14:11:34Z
dc.date.available2021-03-05T14:11:34Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.citationAltug T., Aydin S., TASKİN E. İ. , Akgün-Dar K., Caner ., Belce A., "Protective Effects of Tomato Consumption Against the Oxidative Damage Caused by CCl4 in Rat's Liver", Adv. Mol. Med, cilt.3, ss.183-188, 2007
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_b5f7ff8d-8409-4b1f-992a-7e7565d03299
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/121110
dc.identifier.urihttp://www.advmolmed.com/issue/20074/abstract/txt_04.asp
dc.language.isoeng
dc.subjectDoğa Bilimleri Genel
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.subjectÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER
dc.titleProtective Effects of Tomato Consumption Against the Oxidative Damage Caused by CCl4 in Rat's Liver
dc.typeMakale
dc.relation.journalAdv. Mol. Med
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume3
dc.identifier.issue4
dc.identifier.startpage183
dc.identifier.endpage188
dc.contributor.firstauthorID688190


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster