Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇETİN, Ömer
dc.contributor.authorMURATOĞLU, Karlo
dc.contributor.authorÇOLAK ÜZÜM, Hilal
dc.contributor.authorHAMPİKYAN, Hamparsun
dc.contributor.authorBİNGÖL, Barış
dc.date.accessioned2021-03-05T14:06:36Z
dc.date.available2021-03-05T14:06:36Z
dc.identifier.citationBİNGÖL B., ÇOLAK ÜZÜM H., ÇETİN Ö., HAMPİKYAN H., MURATOĞLU K., "Effect of Packaging Techniques on The Colour and Oxidative Stability of Beef Meat During Refrigerated Storage", Days of Veterinary Medicine, Ohrid, Makedonya, 5 - 07 Eylül 2014, ss.26
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_b58ca7a6-bc76-43af-a485-36c8687b7ce0
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/120855
dc.language.isoeng
dc.titleEffect of Packaging Techniques on The Colour and Oxidative Stability of Beef Meat During Refrigerated Storage
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID672913


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster