dc.contributor.author | ACAR BOLAT, Bilge | |
dc.contributor.author | Lorcu, Fatma | |
dc.date.accessioned | 2021-03-02T21:50:13Z | |
dc.date.available | 2021-03-02T21:50:13Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Lorcu F., ACAR BOLAT B., "Türkiye’de Kırmızı İthal Et", Hayvansal Üretim, cilt.53, sa.1, ss.14-20, 2012 | |
dc.identifier.issn | 0236-5294 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_092849fa-e4ac-4a84-ae20-40f2b346d97c | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/11971 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | Sosyal Bilimler Genel | |
dc.title | Türkiye’de Kırmızı İthal Et | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Hayvansal Üretim | |
dc.contributor.department | Trakya Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 53 | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 14 | |
dc.identifier.endpage | 20 | |
dc.contributor.firstauthorID | 682038 | |