Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDÜMEN, Emek
dc.contributor.authorBAYRAKAL, Gülay Merve
dc.contributor.authorAKKAYA, Hayrettin
dc.date.accessioned2021-03-05T13:44:05Z
dc.date.available2021-03-05T13:44:05Z
dc.identifier.citationAKKAYA H., DÜMEN E., BAYRAKAL G. M. , "Bolu İli ve Çevresinde Üretilen Propolis Örneklerinde Başlangıç Florasının Bazı Önemli Gıda Kaynaklı Parazitolojik ve Mikrobiyolojik Parametreler Açısından Varlığının Ortaya Konması ve Kontaminasyon Yollarının Araştırılması", 5 th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 1 - 05 Kasım 2016, ss.335-336
dc.identifier.otherav_b3a6b3ce-1bf0-41b4-8a8d-ac041d688cc5
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/119655
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleBolu İli ve Çevresinde Üretilen Propolis Örneklerinde Başlangıç Florasının Bazı Önemli Gıda Kaynaklı Parazitolojik ve Mikrobiyolojik Parametreler Açısından Varlığının Ortaya Konması ve Kontaminasyon Yollarının Araştırılması
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID350142


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster