Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAKÇAALAN ALBAY, Reyhan
dc.contributor.authorTUNÇ ZENGİN, Zuhal
dc.contributor.authorKÖKER DEMO, Latife
dc.contributor.authorALBAY, Meriç
dc.date.accessioned2021-03-05T13:39:18Z
dc.date.available2021-03-05T13:39:18Z
dc.identifier.citationTUNÇ ZENGİN Z., AKÇAALAN ALBAY R., KÖKER DEMO L., ALBAY M., "Sulardaki Tat ve Kokunun Mikrobiyal Kaynakları: Sapanca Gölü Örneği", 3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2019, ss.841
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_b33f4ef6-8006-4bc1-b5e1-28dcc15caa4a
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/119401
dc.language.isoeng
dc.subjectDoğa Bilimleri Genel
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.subjectÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER
dc.subjectTemel Bilimler
dc.titleSulardaki Tat ve Kokunun Mikrobiyal Kaynakları: Sapanca Gölü Örneği
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Temel Bilimler
dc.contributor.firstauthorID358413


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster