dc.contributor.author | AYDIN, Ali | |
dc.contributor.author | KAHRAMAN, Tolga | |
dc.contributor.author | HAMPİKYAN, Hamparsun | |
dc.contributor.author | MURATOĞLU, KARLO | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T13:10:24Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T13:10:24Z | |
dc.identifier.citation | AYDIN A., HAMPİKYAN H., KAHRAMAN T., MURATOĞLU K., "Sığır karkaslarından Salmonella spp. Varlığı’nın kültürel, immunomanyetik seperasyon ve Enzyme Linked Fluorescent Assay teknikleri kullanılarak belirlenmesi", II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2006, ss.787 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_b0eb7209-3ded-4357-8389-a5e711218bc1 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/117893 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Sığır karkaslarından Salmonella spp. Varlığı’nın kültürel, immunomanyetik seperasyon ve Enzyme Linked Fluorescent Assay teknikleri kullanılarak belirlenmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 672977 | |