Show simple item record

dc.contributor.authorAYDIN, Ali
dc.contributor.authorKAHRAMAN, Tolga
dc.contributor.authorHAMPİKYAN, Hamparsun
dc.contributor.authorMURATOĞLU, KARLO
dc.date.accessioned2021-03-05T13:10:24Z
dc.date.available2021-03-05T13:10:24Z
dc.identifier.citationAYDIN A., HAMPİKYAN H., KAHRAMAN T., MURATOĞLU K., "Sığır karkaslarından Salmonella spp. Varlığı’nın kültürel, immunomanyetik seperasyon ve Enzyme Linked Fluorescent Assay teknikleri kullanılarak belirlenmesi", II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2006, ss.787
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_b0eb7209-3ded-4357-8389-a5e711218bc1
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/117893
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleSığır karkaslarından Salmonella spp. Varlığı’nın kültürel, immunomanyetik seperasyon ve Enzyme Linked Fluorescent Assay teknikleri kullanılarak belirlenmesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID672977


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record