dc.contributor.author | TOPCUOĞLU, EMINE NURSEN | |
dc.contributor.author | KÜLEKÇİ, HATICE GÜVEN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T13:05:12Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T13:05:12Z | |
dc.identifier.citation | TOPCUOĞLU E. N. , KÜLEKÇİ H. G. , "Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük yapıcı mikroorganizmalara etkisi.", ANKEM DERGİSİ, cilt.25, no.4, ss.220-226, 2011 | |
dc.identifier.issn | 1301-3114 | |
dc.identifier.other | av_b0656969-07c6-4f3f-b63d-4891772ec8e5 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/117606 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tıp | |
dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
dc.subject | Klinik Tıp (MED) | |
dc.title | Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük yapıcı mikroorganizmalara etkisi. | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | ANKEM DERGİSİ | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Diş Hekimliği Fakültesi , Temel Bilimler | |
dc.identifier.volume | 25 | |
dc.identifier.startpage | 220 | |
dc.identifier.endpage | 226 | |
dc.contributor.firstauthorID | 704801 | |