dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T13:03:45Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T13:03:45Z | |
dc.identifier.citation | AKSU H., "Kesim Hijyeni ve Et", Sunum, ss.1-30, 2001 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_b03f0160-7b88-4fc8-8400-c4bafb6876f5 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/117513 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Kesim Hijyeni ve Et | |
dc.type | Diğer Yayınlar | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 612320 | |