dc.contributor.author | UĞUR, MUAMMER HALİT | |
dc.contributor.author | ÇOLAK, HİLAL | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T12:58:57Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T12:58:57Z | |
dc.identifier.citation | ÇOLAK H., UĞUR M. H. , "Farklı muhafaza sıcaklığı ve süresinin fermente sucuklarda biyojen aminlerin oluşumu üzerine etkisi", TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, cilt.26, ss.779-784, 2002 | |
dc.identifier.issn | 1300-0128 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_afe2ade2-d67b-46ec-97c3-dc93ff7d4fb8 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/117265 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.title | Farklı muhafaza sıcaklığı ve süresinin fermente sucuklarda biyojen aminlerin oluşumu üzerine etkisi | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 26 | |
dc.identifier.startpage | 779 | |
dc.identifier.endpage | 784 | |
dc.contributor.firstauthorID | 660695 | |