dc.contributor.author | ÜÇOK ALAKAVUK, DIDEM | |
dc.contributor.author | TOSUN, ŞEHNAZ YASEMİN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-02T21:42:52Z | |
dc.date.available | 2021-03-02T21:42:52Z | |
dc.identifier.citation | TOSUN Ş. Y. , ÜÇOK ALAKAVUK D., "Su Ürünlerinde Risk Faktörü; Listeria monocytogenes Tehlikesi.", Dünya Gıda Dergisi, cilt.4, ss.78-82, 2007 | |
dc.identifier.other | av_087f0cfe-3e63-497c-b3c4-801cef73bf5e | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/11537 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Su Ürünlerinde Risk Faktörü; Listeria monocytogenes Tehlikesi. | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Dünya Gıda Dergisi | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 4 | |
dc.identifier.startpage | 78 | |
dc.identifier.endpage | 82 | |
dc.contributor.firstauthorID | 676173 | |