dc.contributor.author | ERKAN , NURAY | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T12:16:12Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T12:16:12Z | |
dc.identifier.citation | ERKAN N., Kimyasal Konservasyon, "Su Ürünleri İşleme Teknolojisi", Candan VARLIK, Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.321-341, 2004 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_ac585541-7e44-4869-9a6a-24c9c7d50055 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/115013 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.publisher | İstanbul Üniversitesi | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.title | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | |
dc.type | Kitapta Bölüm | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 698120 | |